ma-deuxieme-vie

Alles over wonen en leven in Frankrijk
Alle informatie overzichtelijk & compleet

Zaken doen in normandie

http://ma-deuxieme-vie.com/images/petit.gifIn 2011 bestond Normandië 11 eeuwen. Tal van festiviteiten, evenementen, tentoonstellingen en demonstraties waren het gevolg. Voor een aantal toonaangevende wetenschappers en ondernemers was dat een reden om de koppen bij elkaar te steken.

Het idee ontstond om een netwerk op te starten waarin alle disciplines van de moderne maatschappij zouden zijn vertegenwoordigd en economische ontwikkeling, ondersteunen van cultuur en samenwerken op wetenschappelijk gebied centraal staan. Het idee werd uitgewerkt tot een praktische uitvoering en 1100 Ans de Talent Normandie werd geboren.

Het netwerk bestaat inmiddels uit meer dan 200 deelnemers. Allen hebben slechts één doel voor ogen. Hun hart ligt in Normandië en zij spreken de intentie uit Normandië bij een breed internationaal publiek onder aandacht te brengen.

Wat zijn de doelstellingen:
• Lobbyen op economisch gebied;
• Zakelijke ontwikkeling tussen Normandische en buitenlandse bedrijven, ondersteuning bij prospectie en openen van marktkansen;
• Buitenlandse ondernemers begeleiden op hun weg naar de Normandische markt en omgekeerd, Normandische ondernemers in buitenlanden introduceren;
• Werving en zoeken naar kennis voor Normandische bedrijven in de vorm van kansen creëren voor afgestudeerden en stagiaires;
• Promoten van Normandië in de meest brede zin van het woord.

Om een goed regionaal en internationaal netwerk op te zetten is liefde voor Normandië en betrokkenheid bij Normandië een noodzaak. Voor de leden van het netwerk is daarom een emotionele binding een noodzaak.

Momenteel bestaat net netwerk uit mensen uit verschillende disciplines; overheid, banken, bedrijfsleven, universiteiten, laboratoria, researchers, kunstenaars, media en sportverenigingen. Het geheel wordt aangestuurd door de Kamer van Koophandel en de regionale Tourist Board.

Bij het vinden van buitenlandse leden voor het netwerk is men zeer selectief te werk gegaan.
Het is dan ook met enige trots dat we kunnen zeggen dat Ma Deuxième Vie is uitverkoren om als enige Nederlandse vertegenwoordiger deel uit te kunnen maken van dit netwerk.

Een en ander betekent dat, wanneer u een entree zoekt voor uw bedrijf of product in Normandië of later geheel Frankrijk, Ma Deuxième Vie uw ideale begeleider en partner zal zijn.

Voor meer info of contact, maar gebruik van ons contactformulier.